Tuesday, 22 January 2013

NEW BLOG!

assalammualaikum and hello peeps :)

alhamdulillah.so dengan rasminya,inilah blog baru aku selepas blog lama aku di hack bulan 8 thun lepas.i don't why lah si hacker tu nak hack blog lame aku ,even aku da minta secara baik pun dia pedajal aku cam apa.so lepas berbulan lamanya,aku decide jelah create satu blog baru sbb seriously sgat bosan yaww hidup takde blog :p

lepas 5 bulan da kena hack baru aku buat blog baru?why hah?okayy.the reason is sebab aku malas,busy study,final masa tu,business dan blah blah.so da ada masa skrg ni plus wifi yang sgat laju di office,aku pun rajinkan diri create blog ni.

and now,aku da pun sem 4,tahun 2 lah kiranya kan.tgah practical.and skrg da masuk mggu ke 5 LI.so far alhamdulillah.bos and staff lain baik2.mgkin ada yang nak tahu aku practical kat mana kan.meh sini aku btau ye :) aku practical kat syarikat Mukmin Global sdn bhd,seksyen 15 shah alam.so skrg aku stay seksyen 15 je.sewa kat sini.hari2 gi keje jalan kaki sebab rumah ngan office sgat dekatt :p

kadang2 tu bila aku rajin ada jugak lah pegi poly,seksyen 13 semua jupe membe and junior.hmm.dan rasenye utk entry pertama ni aku taknak cite byak2 sgat.tp lepas ni aku berazam utk slalu rajin update blog ni utk update kehidupan seharian aku dan share apa2 ilmu serta pendapat yang boleh di kongsi :)

so ini je utk kali ni.da maghrib,aku pun nak bersiap2 utk solat mandi makan dan rehat.kalau tak suka dengan blog ni,aku minta maaf.kalau suka,jgan malu jgan segan,jom follow.kbye :)





Thanks for reading. Please visit again . LIKE jika suka, SHARE jika berguna :)

1 comment: